Met positief onderwijs leren,
werken en leven met kleur!

Kurius helpt het professioneel welbevinden van docenten versterken.
Door de ontwikkeling van persoonlijk en professioneel welbevinden bij docenten en management aandacht te geven bevorder je waardevol onderwijs vanuit de docent, dus van binnenuit! Dit kan in alle vormen van onderwijs. Samen met de docenten werken we aan bewustzijn op en ontwikkeling van soft skills en aan de inzet van voorbeeldgedrag. Zo vergroot je bij docenten het eigen welbevinden en veerkracht, zo realiseer persoonsvorming en socialisatie bij studenten en zo draag je bij aan leren, werken en leven met kleur!

En…..Kurius helpt de vertaalslag te maken naar meer Positief onderwijs.

Goed onderwijs stimuleert de cognitieve ontwikkeling van jonge mensen en bereidt ze zo met kennis voor op hun toekomst. Maar leren is zoveel meer dan het leren van kennis en vaardigheden. Leren, werken en leven met kleur, dat telt in de huidige tijd. Wat daarbij helpt is een positieve benadering: een positief onderwijsklimaat waarin de persoonlijke ontwikkeling op korte én lange termijn gestimuleerd wordt. Maar hoe realiseer je dat binnen jouw school of bij jouw opleiding? Waar begin je mee…als je leren en werken meer kleur wilt geven?

Hoe ik werk

Kurius werkt vanuit:

* nieuwsgierigheid en waardering: met het waarderende gedachtegoed (Appreciative Inquiry)

* gelijkwaardig: vanuit respect voor elkaars verschillen

* een samenwerkingsrelatie: gedeelde betrokkenheid en een open dialoog

én vanuit de positieve psychologie en ontwikkelingsgerichtheid.

Samen aan de slag?

Voor wie

Kurius staat klaar voor:

Iedereen die betrokken is bij onderwijs en naast cognitieve ontwikkeling extra aandacht wil geven aan positief onderwijs en het ontwikkelen van persoonsvorming of het coachen van soft skills.Iets voor jou?

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor"

Projecten

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

contact

06123456789

carla-roebroeck

hello@kurius.nl